Handgemaakt | Gratis bezorging  |  whatsapp-xxl  06 20 29 77 44  | Ma - Zo 09:30 - 17:00

 
naamloos-2
 

Interieurtips

 

Hier kunt u een paar handige interieurtips vinden voor het ophangen van uw nieuwe schilderij.

Het voordeel van een schilderij is dat het in alle kamers kan hangen. Ze kunnen een sfeer creëren of geven net die finishing touch.
De plaats en hoogte van een schilderij is erg belangrijk. Het oog houd van symmetrie en balans. Met deze tips kunt u optimaal genieten van uw kunst!In de woonkamer moet u uw schilderij niet te hoog hangen. U moet uw schilderij ook zittend kunnen bekijken.

Wanneer u uw schilderij boven de eettafel, bank of dressoir hangt, zorg er dan voor dat het schilderij nooit breder is dan het meubelstuk.Houd er rekening mee dat het hoog genoeg hangt zodat er niemand voorzit of met de stoel ertegen aan kan schuiven. Denk aan de symmetrie, want dat creëert rust voor het oog. De hal is een plek waar je staat, hang het schilderij daarom dus ook op ooghoogte. Wanneer u meerdere schilderijen naast elkaar wilt ophangen, leg ze dan eerst voor de muur op de grond. Bekijk hoeveel ruimte u tussen de schilderijen wilt hebben en meet dit goed uit. Het is dan ook aan te raden om altijd met meer dan 1 persoon een schilderij op te hangen. Houd rekening met de grootte van de muur. Een klein schilderij kan beter niet aan een grote muur en vice versa. Op deze manier komt het schilderij niet goed tot z’n recht. Kies een schilderij die u mooi vind. Het is namelijk iets persoonlijks en straalt dan ook een stukje “eigen” uit. En dat is juist het mooie.

Kies hier een schilderij voor je interieur.

 
 
Momentje…
Je winkelmand is momenteel leeg.